cookies & social media

#ZiuaZ

Acum că m-am dezmeticit după party și după proiectele pentru master, zic să vă povestesc care-i faza cu ZiuaZ. Acum vreo săptămână și ceva a început o nebunie cu hastag-ul ZiuaZ. Toată lumea panicată-indignată că ce-i cu ZiuaZ. Unii ziceau de costumații, unii se supărau că nu-i băga nimeni în seama, alții își anunțau prezența… la acestă ZiuaZ.

Între timp lucrurile au început să se clarifice, prin invitația de la Cristi, că o să urmeze un mega party al blogosferei autohtone. De fapt, că or să fie 5 party-uri cu teme diferite în același loc. Aici ne-am lămurit şi cu costumațiile.

Petrecerea a început devreme pe la 19:30, însă Metodele de Cercetare nu m-au lăsat să ajung decât pe la ora 21:00.  Cum am intrat Sabina m-a luat în primire că am pierdut lansarea. Lansare la zonga.ro, site de music streaming, unde momentan au acces doar 500 de membri (pentru versiunea private beta), dezvoltat de cei de la triluliu.

Petrecerea s-a lăsat cu dans, răs, băut și cadouri. Cel mai interesant cadou mi s-a părut păpușa pe care a primit-o Carmen :D. Bunescu nu s-a abținut pănă n-a făcut el un pic pe MC-ul, mai mai să-l dea și pe DJ la-o parte. Șuțu a privit din umbră petrecerea, făcând poze și analizând în detaliu fiecare situație de dans, iar Make a avut o perucă de milioane sau din bulioane. Vă las pe voi să constatați asta din pozele făcute de Piticu, Criserb și Sorin.

 

Sursa foto. 

One thought on “#ZiuaZ

  1. Pingback: Campaniile saptamanii 30 ianuarie – 5 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>