cookies & social media

Ziua Internationala a Autismului

Poate ni s-ar parea ciudat sa ni se repede un cuvant la nesfarsit. Chiar am putea sa ne enervam daca cineva ne-ar zice: intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere, intelegere si iar intelegere.

In schimb, pentru un copil cu autism faptul ca i se repeta un cuvant de mai multe ori este un lucru normal, pentru ca astfel el va putea intege ce anume i se comunica.

Ieri, 2 Aprilie, a fost ziua internationala a Autismului, iar Centru “ Horia Motoi” a facut un apel la bloggeri si nu numai, sa vorbeasca despre acest subiect.

“Pentru a-l intelege, unui copil autist trebuie sa i se repete un singur cuvant de mii de ori. Fundatia Horia Motoi. O sansa pentru copiii cu autism”.

Pentru mai multe informatii puteti intra pe site-ul fundatiei aici. La fel si pentru donatii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>