cookies & social media

Viata din offline, o bate pe cea din online

Mi-am adus aminte de ceea ce zicea Bogdana la WOW, și anume despre faptul că oricât de popular ai fi în social media, oricât de mulți prieteni ai avea pe rețelele de socializare, interacțiune, tweet-uri, share-uri, like-uri, etc. nimic nu se compara cu socializarea reală. Faptul că poți să suni un prieten seara la 23:00 și să-i povestești despre ziua ta de muncă sau să ieși cu prietenii pe care-i cunoști de la 7 ani este mai tare ca orice facebook, twitter, pinterest, etc. 

Nu, nu, să nu credeți că am devenit vreo hateriță a social media. Sentimentele mele pentru tot ceea ce înseamna social media sunt la fel de puternice ca în vremurile bune, doar că există limite pe care mulți le-au uitat.

Nu contest, prin social media mi-am regăsit prieteni vechi, am văzut cum unii-alții au plozi și m-am minunat de viața lor. Așa cum am zis de multe ori, social media este o punte de legătura, însă important este să nu rămânem blocați pe ea și să ne bucurăm ca în vremurile bune de interacțiunea cu lumea în offline mai mult decât pe facebook chat și prin retweet-uri.  Doamne ferește să nu ajungem să scanăm persoana care ne face cu ochiul pe rețelele de socializare, înainte de a-i oferi o șansă reală. Si când zic reală, chiar mă refer la: ,,Buna, eu sunt X, vrei să bei ceva?,, oricât de lame ar fi el/ea în această abordare.

Din punct de vedere social, e mult mai cool să stai cu prietenii și să răzi în offline, decât să dai tweet-uri despre cine e pe lângă tine.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>