cookies & social media

The Expendables. Multi actori la gramada

Filmul este regizat de catre Stallone, in care este si actor pincipal. Scenariul a fost scris de catre Dave Callaham impreuna cu Stallone(un fel de Sergiu Nicolaescu in acest film).

The Expendables ii aduce pe acelasi platou de filmare pe cei mai faimosi actori ai filmelor de actiune, baietii rai de la Hollywood: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li,  Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, David Zayas, Mickey Rourke , Arnold Schwarzenegger si Bruce Willis.
Actiunea se desfasoara in jurul unei misiuni in Sudul Americii pentru capturarea dictatorului din insula Vilena,  pe care echipa de mercenari formata din Stallone, Statham, Jet Li si Terry Crews, reusesc sa o duca la final cu succes.
Replicile din film nu sunt cele mai reusite, insa cu toate acestea au multe scene amuzante care iti capteaza atentia si te fac sa vizionezi filmul pana la sfarsit.
In film veti avea ocazia sa-l vedeti pe Stallone cum se face putin de ras fiindca nu se mai afla in cea mai buna forma a lui. Gluma pe seama lui Schvarzenegger care nu doreste sa ia parte in misiune fiindca el vrea sa devina presedinte este memorabila. Iar Jason Statham ne incanta cu atitudinea lui de mistery, good&bad boy.
Imdb.com ii ofera 7,4 stele si de la mine are thumbs up si 8 stele.

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>