cookies & social media

Tablets, tablets, tablets…

Had come to my attention that tablets are going crazy!!

Daca acum un an Apple a venit cu tableta iPad, un gadget revolutionar. Apoi concurentul nr. 1 Samsung a scos Galaxy Tab. Acum suntem invadati de o mare de tablete din partea tuturor producatorilor de mobile/notebook/gadgets.

O sa va prezint in mare ce tablete exista momentan pe piata, dar si la ce pret puteti sa le achizitionati. Desi concurenta este acerba intre producatori preturile tabletelor sunt destul de mari.

Apple iPad incepe pe site-ul acestora de la $499 pentru versiunea WI-FI, iar versiunea WI-FI+3G incepe de la $699.

Samsung Galaxy Tab o puteti achizitiona la pretul de aprox. 600€.

Dell Steak se vinde momentam impreuna cu abonament T-mobile la 50€.

Motorola Xoom se poate achizitiona la pretul de $800.

Panasonic Viera Tablet

Fujitsu LifeBook

HP Slate

Lenovo LePad se va lansa la inceputul verii al acestui an.

MSI tablet o s-o gasim pe rafturi de la jumatatea acestui an.

Acer anunta pentru acest an Iconia Tab :)

Am enumerat tabletele scoase sau care vor urma sa fie lansate de catre marii jucatori ai tehnologiei (sper sa nu fi ratat vreunul :)  ). Momentan exista pe piata mult mai multe decat ceea ce eu v-am prezentat…

Cu toate ca piata este diversificata, pretul acestor gadget-uri este unul piperat si nicidecum la indemana oricui, nici pentru cei care au un venit mediu.

Sunt convinsa ca in maxim 5 ani, notebook-urile vor fi privite asa cum privim un desktop acum, iar din ce in ce mai multa lume va opta pentru o tableta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>