cookies & social media

Social Media Marketing Awards

Agențiile de advertising și branding se bat pe Effie-uri sau pe Cannes Lions pentru a se mândri cu adevărat și pentru a avea o confirmare că munca lor este cu adevărat valoroasă. Acum a venit și rândul agențiilor de social media, a consultanților și de ce nu, a brandurilor care activează în social media să intre într-o asemenea competiție.

The Bees Awards  este prima competiție internațională pentru social media.  The Bees Awards sunt la a treia ediție, iar juriul este unul international. Un lucru foarte bun de altfel, pentru o mai bună expertiză a campaniilor de social media înscrise.

Înscrierile se fac până pe 4 Aprilie, iar câstigătorii vor fi anunțați pe 24 Mai.  În această competiție se pot înscrie agenții de advertising, media, consultanți, branduri mari sau mici care au avut o campanie de succes în social media. De asemenea, este o secțiune și pentru studenți, ceea ce mi se pare foarte interesant, pentru că aceștia se pot mândri cu un premiu înainte să facă parte dintr-o mare companie. Înscrierile se pot face aici și vă puteți alege diverse categorii pentru care să participați.

Este bine să trageți un ochi la căștigătorii din 2011, dar și la cei din 2010, pentru a vă face o idee despre nivelul competitorilor. S-au făcut multe campanii pe online bune și interesante la noi în ultima perioadă și ar fi păcat să nu se profite de această ocazie. Un trofeu nu strică niciodată, mai ales dacă vine dintr-o zonă controversată, așa cum este social media.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>