cookies & social media

Preocupările bloggerilor de sărbători

Spiritul sărbătoresc, sau mai bine spus lenea sărbătorească s-a instalat în majoritatea dintre noi încă de săpămâna trecută, când au început petrecerile de Crăciun.  Preocupările noastre au început să fie: cadouri, brazii, globuri, întălniri cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme, etc. În principiu nimănui nu-i mai arde să facă business, deși acum iese grosul și orice sau oricine se afiliează cu spiritul Crăciunului  în această perioadă și-a asigurat bugetul pentru luna ianuarie – februarie (perioada după vacanță când tuturor le ia 2 săptămâni să se mobilizeze pentru a-și face corespunzător cafeaua de dimineață).

Analizând puțin blogosfera românească am făcut un mic raport (dacă se poate numi așa :) ) cu preocupările fiecăruia sau cel puțin a celor care-mi ies mie în ochi.

Încep cu Cristi care a scris despre antreprenoriat, despre viitoarele evenimente pe 2012 și cum mâine ne așteaptă la FotoUnion pentru o poză.

Ruxa a găsit un boutique tocmai bun pentru a găsi cadouri drăguțe pentru cei dragi și de a scăpa de  tirania din mall-uri.

Criserb începuse săptămâna trecută un calendar cu super fete din social media și s-a încheiat săptămăna aceasta.

Cred că cea mai activă în acestă săptămnă a fost prietena Sabina care s-a dus la salon, la film, a dat cărți, și-a făcut wishlist de Crăciun.

Raluca este în adevăratul spirit al sărbătorilor și are tot felul de dileme scumpice :) .

Denisuca ne îndeamnă să cumpărăm o jucărie de la ikea. Tot cumpărăm tot felul de prostii în acestă perioadă, măcar să facem și o faptă bună.

Florica și cu Zicu au primit un cadou frumos înainte de Crăciun (înseamnă că au fost copii buni!).

Vacanța este un prilej bun, în mod special, pentru băieți să se joace. Ceea ce au căutat  Ovi și Alex.

O altă persoană care-mi este mie tare dragă și mai ales îmi place tare mult să vorbesc cu ea este Alina, care vine pe blog în acestă săptămnă cu câteva întrebări.

OanaNebuloasa și Maldita vorbesc despre reducerile de Crăciun și efectele lor asupra cadourilor.

Mai sunt și persoane care n-au nici o treabă cu Crăciunul și parcă zici că nici nu există pentru ei această zi în calendar :P , aceștia sunt: Răzvan, CorinaAndrei și Alex.

Acum na, se mai întămplă și lucruri supărăcioase care vine din partea lui Anne-Marie, iar Ionuț este cu gândul tot la Secret Santa.

Elena m-a făcut să-mi pierd ceva timp pe aplicația scrie pe cer, dar merită să o încercați. :)

Cam aceștia sunt oamenii care mi-au sărit în ochi săptămâna aceasta.

Acestea fiind zise vă doresc la toți să primiți tot ce-i mai bun și frumos.

2 comentarii

  1. Pingback: Pasiuni la 30°

  2. Pingback: SMS-uri de sărbători | razvanbb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>