cookies & social media

Pinterest: my fashion wishlist

Înaintea erei social media și trecerii printului în online, îmi plăcea maxim să-mi cumpăr reviste de fashion unde îndoiam paginile acolo unde-mi facea ceva cu ochiul, sau încercuiam ținutele pe care vroiam să le achiziționez. Ulterior a venit era bookmark-urilor. Cred că la un momendat aveam peste 500 de bookmark-uri de la magazine online cu pantofi, rochii și accesorii. La print n-am renunțat, încă îmi place să-mi cumpăr reviste, iar în materie de fashion cea mai relevantă pentru mine este Shopping Report. Însă cu bookmark-urile am renunțat de când cu Pinterest.

Făcând o analiză a board-urilor mele, majoritatea sunt fashion related și revin de multe ori asupra anumitor lucruri să mi le cumpăr. Am fost bucuroasă când am aflat că Andreea, Sabina, Alex și Cristi încearcă un experiment în acest sens, o campanie împreună cu cei de la ZorileStore.ro.

Ceea ce vă propun aceștia este să vă faceți un board numit ,,my summer style” și să pin-uiți o ținută completă de pe site, pe care o puteți chiar câștiga. Am făcut și eu acest experiment, însă mi-am dat seama că depășesc cu multtttt bugetul. De fapt, asta păţesc de cele mai multe ori și în real life. Cu toate astea, puteți considera o provocare createa celei mai cool ținute vara aceasta într-un buget limitat.

Pașii pe care trebuie să-i urmați sunt următorii:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>