cookies & social media

Ne mușcăm de fund unii pe alții

Asta vine din partea mea, Diana, care n-are nici o treabă cu A-listerii, B-listerii, C-listerii și tot alfabetul listat. Sunt uimită, pentru că altfel nu prea pot să spun, de comportamentul blogosferei. Acum câtiva ani îi priveam cu admirație pe bloggeri că reușeau să atingă niște mese/comunități cu articolele lor. Erau oamenii care scriau cu pasiune despre ce li se întămpla lor. Sincer, erați mai mișto acum 4 ani! 

Acum văd că e la modă să stai să arunci cu noroi într-unul și-n altul, și care mai de care e „psiholog” sau ”detectiv” al blogosferei autohtone. Am impresia că blogosfera se transformă ușor – ușor într-o telenovelă de pe acasă tv.

De exemplu, astăzi ieri a fost mare „scandal” cu Portret de barbat – Portret de femeie. Fiecare blogger și-a ales partea și a susținut-o cu stoicism, chiar dacă la un momentat a râs și a stat la o bere și cu Cristi și cu Răzvan. Dacă ar fi existat o comunitate așa frumoasă cum pare la suprafața, nu s-ar mai fi luat părți.

A-listerii sunt oamenii aia care nu stau să se certe pe campanii, pe ce-a zis unul și ce-a făcut celălalt. A-listerii sunt oamenii ăia care fac blogging pe ce sunt ei buni de pe vremea când noi românii aveam internet prin dial-up și o ardeam pe mirc după 10 seara.

Sunt uimită să văd cum unii, după ce-au primit un „pui” constant de mâncare, acum ei cer sushi pentru că brusc peste noapte au devenit niște prețioși. Noi românii nu știm să apreciem ce avem! Mereu murim după capra vecinului!

 

One thought on “Ne mușcăm de fund unii pe alții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>