cookies & social media

Marketing360: Despre cum să-ți promovezi brandul tău

Asa cum v-am obisnuit, din cand in cand merg pe la conferinte dedicate marketing-ului online si social media. Acum o sa urmeze o noua editie a conferintei Marketing360, organizata de Evensys, pe data de 13 iunie.

De ce este important sa mergi la conferinte?

Tot aud ca m-am dus la conferinta X si n-am invatat nimic sau nu am aflat cum pot sa-mi rezolv problema. Conferintele nu sunt pentru a-ti solutiona o problema de ordin intern in business, ci pentru a afla noi trenduri, pentru a vedea cum abordeaza anumiti oameni o situatie si cel mai important: NETWORKING. Cel putin eu asa vad treaba.

Astfel, imi propun ca la Marketing360 sa fac Networking 360 :) . Or sa fie speakeri tare interesanti si sunt convinsa ca o discutie de 5 min in pauza de cafea o sa fie mai mult decat fructuoasa si interesanta pentru a-ti pune cateva semne de intrebare pe care nu le-ai fi avut.

De asemenea imi propun ca la aceasta conferinta sa vin cu cateva insight-uri noi despre cum sa promovezi un produs nou, pentru ca relativ in curand o sa lansez un produs pe piata, un proiect personal de care o sa va povestesc in viitorul apropiat. :)

Astfel, daca aveti intrebari pentru speakeri, va rog sa mi le adresati printr-un comment, iar eu o sa revin cu feedback intr-un articol dupa conferinta.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>