cookies & social media

In curand… un proiect personal :)

Învârtindu-mă în ultima perioadă în offline, cu scăpări feisbuciste, am avut ocazia să mă ocup de un proiect personal pe care l-am tot lăsat on hold din cauza lipsei de timp. Atunci când vrei să te apuci să faci ceva pentru tine, niciodată nu ai destul timp sau spațiu. Am luat o pauza de la social media world și m-am focusat pe job și acest proiect de care sunt mega încântată și pe care o să-l lansez la sfârșitul lunii. :)

Proiectul cu pricina este plin de culoare, în tendințe și va aduce un plus în viața fiecăruia în momente cheie. :D Nu o să vă dezvălui acum despre ce este vorba, pentru că nu o să mai fie surpriză ulterior. Am început timid și au făcut cunoștință cu el prietenii apropriați, prietenii prietenilor, familia și cei care au aflat întămplător despre el.

Stadiul proiectului este cam așa:

- linia de producție este pe val și se înmulțesc minunățiile

-  site-ul este în lucru, dar va fi gata în timp util

- ambalajele sunt în proces de dezvoltare

- va avea loc un eveniment de lansare așa cum se cuvine :D

Între timp ascult sfaturi din partea celor ce au luat contact cu proiectul și abia aștept să vă dezvălui despre ce este vorba. Fiind realmente un proiect cu multă pasiune, se aplică foarte bine subiectului acestui blog.

Astfel iertați-mi pauzele îndelungate de pe blog, însă scopul scuză mijloacele.

2 comentarii

  1. Inca un “pui” de antreprenor :) foarte bine ! succes

    • Diana,

      Merci Daniela! Da, se poate zice un pui de antreprenor :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>