cookies & social media

Fetele merg la Foto Union

În luna martie suntem răsfățate un pic mai mult decât de obicei, mai ales ca primim flori și cadouri din partea bărbaților cu care intrăm în contact. De asemenea oriunde întoarcem capul găsim oferte sau produse pentru noi. Eu vă invit să mergeți la doi băieți „acasă”, deoarece au un proiect foarte mișto și o atmosferă și mai frumoasă.

În caz că n-ați aflat, băieții de la Foto Union așteaptă în această săptămână toate domnișoarele și doamnele la pozat cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie. Proiectul Portret de femeie este la a doua ediție și este realizat cu ajutorul Pepsi light și Nikon.

Progamul pentru Portret de femeie este între 18:00-22:00 până pe 8 martie, iar pentru a intra în atmosferă și a vă face curaj, băieții ( Cristian Suțu și Radu Bădoiu) sunt pregătiți cu Pepsi light, cafea și accesorii oferite de câtre Pepsi, pe care le puteți câstiga.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>