cookies & social media

Facebook: reminderul zilelor de naștere

Mă întreb acum, că aparent am uitat, cum naiba țineam minte zilele de naștere la 50 de prieteni… pănă să apară Facebook-ul?

Devenim niște leneși, chiar şi când vine vorba de bucuria de a spune la mulți ani cuiva live, pentru că acum e mult mai ușor să spui pe Facebook, pentru că el îți aduce aminte că e ziua de naștere a prietenului pe care-l cunoști de zece ani, chiar dacă ziua lui de naștere a fost aceeași de-a lungul prieteniei noastre.

Eu refuz să mai scriu pe wall-ul cuiva la mulți ani. Eu sun! Dacă nu apuc să mă întălnesc și să-i spun personal, prefer să sun persoana sărbătorită, să-i cânt voios la mulți ani si să-i aud vocea bucuroasă de urare.

Acum aș propune ca Facebook să facă și un calendar ortodox cu sfinții cu cruce roșie si să ne anunțe când e ziua onomastică a prietenilor, pentru că numele de sfânt e și mai ușor de uitat decât ziua de nasștere.

Stăteam și mă gândeam la câti dintre prietenii mei mai știu data în care au făcut ochi pe planeta asta, în afară de mama, tata, sora… Păi vă zic eu. Ştiu zilele de naștere dintr-o clipire a 7 prieteni. Voi cum stați la această socoteală?

 

 

2 comentarii

  1. Cel puțin 10. Prieteni, prietene și foste cu care am mai ținut legătură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>