cookies & social media

Facebook Pages Timeline – cum le putem folosi benefic

Așa cum știți Facebook a dat drumul la Timeline și pentru paginile de brand, dar ce facem cu Welcome Tabs, Apps Tabs, etc.? Pentru a păstra interacțiunea cu noii fani, dar și cu cei prezenți pe pagina noastră, avem câteva noi tool-uri de care ne putem folosi. Printre aceste tool-uri se află cunoscutul Cover Photo, Pin și Star (Highlight).

Cover Photo ne poate ajuta pentru a promova o nouă campanie sau un mesaj important pe care vrem să-l comunicăm fanilor (aici aveți grija la termenii şi condiţiile pe care Facebook le are). Trebuie sa aveţi in vedere că dimensiunea maximă a Cover Photo să fie de 720 pixels wide.

Tab-urile nu mai sunt disponibile în forma tradițională pentru Timeline, acestea găsindu-se sub formă de application pages, care pot avea mai multe imagini pe care le putem organiza cum dorim.  Dacă tocmai ați lansat o campanie importantă și ați realizat o aplicație pe care doriți să-i oferiți vizibilitate maximă, Pin este ceea ce vă poate ajuta. În momentul în care pin-uiți un post acesta rămâne în prim-plan pentru 7 zile.

Opțiunea de Star sau Highlight este pentru a extinde un post pe toată lungimea Timeline-ului, acestă opțiune putând fi utilă pentru a face mai proeminent conținutul pe care-l postați.

Așa cum o să vedeți nici opțiunile de landing page nu mai sunt disponibile, însă Facebook a venit cu tool-urile de mai sus pentru a evidenția o aplicație sau un post important de pe pagina voastră de brand.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>