cookies & social media

Don Juan cremos

In blogosfera romaneasca de-o saptamana 2 zile ( m-a luat valul si am scris de o saptamana :) ) ) a inceput o lupta intre bloggerii romantici si cei amuzanti. Ambasadorul  romantic este Adrian Ciubotaru, iar cel amuzant este Auras Mihai. Pentru ei mi se pare foarte simplu sa-si sustina concurentii, insa pentru noi fetele din juriu este un adevarat “chin”!

Deja s-au inscris cativa bloggeri si cum stau eu si citesc cate o poveste zic: Asta e! Pe el il sustin!. Apoi vine un blogger romantic, care scrie o poveste de ti se inmoaie degetele pe tastatura de nici RT nu poti sa mai dai si iar ma sucesc.

Pana la finalul campaniei cred ca va trebui sa fac un grafic de sensibilitate si de amuzament ca sa ma pot decide. Altfel eu nu stiu ce BlogJuan sa aleg!

Btw, ce bloggerite mai sunt in juriu? Facem o sfatuire? :D

5 comentarii

  1. Sabina,

    Prezenta aici. Mi-am propus sa le citesc pe toate dupa ce se termina inscrierile. Pana atunci ii votez pe toti ca sa le dau o prima sansa :)

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 24-30 octombrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  3. Pingback: Ce BlogJuan sa aleg? | Pasiuni la 30°

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>