cookies & social media

Dansul este un obicei sănătos

Îmi place să dansez la nebunie. Chiar scriam în 2010 despre ce înseamnă dansul pentru mine. Săptămâna trecută am fost puțin out of the loop datorită sesiunii la master, însă joi am terminat ultimul examen și m-am bucurat când am primit invitația Ralucăi la o petrecere organizată de ea și Activia, cu ale ei obiceiuri sănătoase.

Atmosfera a fost întreținută de 2 zece band, o trupă tânără de cover-uri care are un potențial foarte mare și m-aș bucura să-i văd prin mai multe locuri. Mai ales că solista, Sandra Clipea, e târgovișteancă de-a mea. :D

Ca la orice petrecere, e bine să ai un wingman lăngă tine. La mine a fost Andra, care a acceptat să vină cu mine dintr-un foc. Petrecerea a avut loc în club Vivid, din Grozăvești, iar noi prin lupta cu ninsoarea l-am găsit relativ repede, chiar daca Andra era în tocuri.

Odată intrate în club, semi-înghețate, am început să dăm din piciorușe și să ne bucurăm de muzică și de persoanele cu care ne-am întălnit. Cu toţii ştim că o petrecere este reușită în momentul în care lumea dansează și se simte bine, iar dansul in sine este un exerciţiu fizic extraordinar de  bun. De aceea zic, dansul este un obicei sănătos.

Petrecerea a început cu foc și a decurs așa:

- Eu cu Andra am dansat pănă n-am mai putut. Mai băiete, si are fata asta o forță de a te conduce în dans, ceva de nevăzut. Săracu Panda s-a speriat când a fost abordat la dans și mai-mai să o i-a la fugă. Carmen, poate să confirme!

- Augustin face poze.

- Raluca era puțin agitată, nu-i ușor să organizezi un eveniment perfect.

- Andrei Cismaru, a făcut live partying pe twitter.

-  Augustin face poze.

- Andra dansează și iar dansează.

- Oana și Elena zămbesc întruna.

- Raluca, îmi povestește că i-a picat telefonul pe jos și se gândea că o să se facă floare. Am liniștit-o când i-am zis ca și mie mi-a picat de câteva ori și merge brici. Ba mai mult, mi-a picat și mie la petrecere și n-a avut nimic.

- Augustin face poze.

-  Pe la 22:00 o parte din lume a plecat.

- Augustin nu mai face poze. I-a luat Andra aparatul,  face ea poze și dansează cu aparatul. Augustin s-a pus pe dans (fie vorba între noi avea ceva emoții că aparatul foto era la Andra, dar a depășit momentul cu stoicism).

La sfârșit eram hotărâți să mergem  pe centrul vechi, să continuăm petrecerea, dar frigul de afară ne-a stricat planurile și fiecare s-a dus spre casa lui. Asta după ce am vânat un taxi, mai ceva ca un diamant rar.

Mulțumesc Raluca pentru invitație și pentru un sfârșit de sesiune pe cinste.

Poze aici, aici și aici.

4 comentarii

  1. Pingback: #obiceiurisanatoase: dragostea pentru muzica live | raluxa.com

  2. Elena,

    Sa ramana in istorie faptul ca eu ti-am salvat telefonul de pasul apasat al lui Augustin. (parca el era partenerul de dans in acel moment) :P

  3. Diana,

    :) )) Da! Tu ai fost salvatoarea telefonului si da, Augustin ma invartea ca pe un titirez.

  4. Pingback: Campaniile saptamanii 13-19 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>