cookies & social media

And I’m back :)

Dupa o absenta indelungattttttttta, m-am intors la dragul meu blog cu multe update-uri ce vor curge de acum incolo sub forma de articole. Asa cum va spuneam la inceputul verii, am lucrat intens la un proiect personal, dar m-am si bucurat de vara mai mult offline. :)

Ca un heads up, urmeaza vineri Webstock unde sper sa ma reintalnesc cu multa lume din blogging pe care nu am mai vazut-o de ceva vreme, iar ulterior vom incheia seara in stilul caracteristic al petrecerilor lui Cristi Manafu. Mai aveti inca timp sa va inscrieti. Asadar va invit sa va uitati peste panel-ul de speakeri si sa ne vedem cu bine vineri. :) Webstock-ul s-a dovedit a fi inca o data o conferinte unde se initiaza concepte, idei si se prezinta tendintele in zona de digital. Dupa 3 ani de mers la webstock, cred ca e conferinta care-mi este cea mai draga, daca se poate spune asa ceva despre o conferinta… :) ).

In aceasta saptamana au avut loc intalnirile legate de Internetics, iar luni o sa aiba loc gala de premiere la Opera Romana, unde la fel puteti participa si va puteti achizitiona bilet de aici.

Dupa o vara plina de petreceri, munca pe deplin, o excursie la Barcelona, caldura mare (mon cher), toamna incepe promitator. Se poate spune ca s-a dat drumul la sezonul conferintelor in materie de marketing si digital.

Saptamana ce urmeaza pun la cap ultimele detalii ale proiectului alfa, si apoi va astept sa sariti cu feedback :) !

 

One thought on “And I’m back :)

  1. Sabina,

    Bravo! Sa mi se umple readerul de articole de la tine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>