cookies & social media

Am lansat Mon Papion!

Asa cum va spuneam m-am ocupat de un proiect special si anume de Mon Papion!  Stiti ca sunt pasionata de tot ceea ce inseamna fashion, lifestyle, iar Mon Papion a venit ca o extensie naturala a uneia dintre pasiunile mele. De asemenea, acum 1 an cautam cu disperare un papion decent (ca si raport calitate/pret) si nu am gasit. Astfel, m-am multumit cu un papion mediocru din punct de vedere al calitatii si pentru care am platit mult mai mult decat ar fi meritat vreodata. Insa, nevoia necesita si astfel de actiuni.

Ulterior m-am gandit ca as putea sa incerc sa fac un papion de mana, sa vad ce iese… Mi-am cumparat masina de cusut, accesorii de prindere, materiale de calitate si am incercat sa scot cel mai cel papion cu care sa ma pot mandri si sa iasa din tipare. Initial, evident, nu mi-a iesit papionul pe care eu il visam cu ochii deschisi, insa prin exercitiu am ajuns la acel punct in care pot spune ca Mon Papion reprezinta calitate si atentie de la detalii.

Mon Papion nu isi propune  sa devina o fabrica de  papioane, ci papioane care sa se muleze pe nevoile consumatorilor. Astfel daca cineva vrea un papion in 5 culori si cu margele pe el, asa va arata papionul lui. :)

Va invit sa intrati pe site, sa-l studiati si sa-mi spuneti parerea voastra. De asemenea, Mon Papion are si o pagina de Facebook care va fi updatata cu continut de ultima ora si va fi orientata sa raspunda rapid nevoilor consumatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>