cookies & social media

About

Numele meu este Diana (Elena) Oancea, am 2527 de ani si sunt din Targoviste de origine. Am venit in Bucuresti la 18 ani la facultate.

Am absolvit initial Tehnica Dentara, la Universitatea Carol Davila, insa mi-am dat seama ca nu este o meserie pe care vreau sa o practic. Am urmat ulterior Comunicare si PR, SNSPA, iar acum fac masterul am terminat masterul de Publicitate in limba engleza tot la SNSPA.

Sunt o fire prietenoasa, sociabila si vesela mai tot timpul :) . Titlul blogului vine fix de la faptul ca doresc sa impartasesc pasiunile mele pentru gatit, social media, comunicare, marketing si branduri cu voi.

Blogul l-am inceput acum 1 an si jumatate datorita faptului ca am vrut sa-mi pun parerile intr-un loc al meu. Initial l-am inceput pe blogspot, iar ulterior l-am trecut pe .ro ca sa-l gestionez mai cu usurinta :) .

Nu m-am simtit niciodata blogger in adevaratul sens al cuvantului, dar poate pe viitor se va schimba acest aspect.

In prezent, sunt Interaction Planner la MEC Romania sunt Performance Media Specialist @ BPN Romania. Prin prisma jobului, OBA Coordinator la Online Brand Ambassadors® am cunoscut foarte multi oameni din online-ul romanesc, ceea ce ma bucura extrem de mult . Printre job-uri pot numara Editor la Confort Magazine, SEO Specialist la Two Point OH si Interaction Planner @ MEC Romania.

Acum girlish stuff :D : imi place culoarea verde, ador fluturii, imi place sa conduc ( abia astept sa-mi iau un mini cooper S, sa fac ravagii cu el :D ), sunt un fashion addict ;;) ( nu aruncati cu pietre :P ), sunt sincera si spun lucrurilor verde-n fata.

Pe masura ce imi mai vin idei, o sa mai completez aici. Intre timp puteti sa-mi scrieti la diana [@]comunicpasiuni[dot]ro sau sa folositi cu incredere formularul de contact.

Ma gasiti si pe aici:

http://www.facebook.com/ComunicPasiuni

http://www.facebook.com/oancea.diana ( dau add doar persoanelor pe care le cunosc sau am interactionat cu ele)

http://twitter.com/dianaoancea

http://ro.linkedin.com/in/dianaelenaoancea

Apariti in presa:

Forbes

Manager Express